top of page

Κι άλλη έξωση για τον σύλλογο Τριτέκνων!


Δεν έχει… όρια η ταλαιπωρία που βιώνουν το τελευταίο διάστημα τα μέλη του συλλόγου Τριτέκνων Φυλής. Όπως ενημερωθήκαμε μέσω αναρτήσεων στο διαδίκτυο, ο σύλλογος αναγκάζεται να φύγει και από τα νέα του γραφεία (Αθηνών 23) λόγω… έξωσης!

Ορίστε τι έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δημήτρης Βασιλείου:

Και η ταλαιπωρία για τον σύλλογο Τριτένων του Δήμου Φυλής συνεχίζεται. Μετά την ολοκλήρωση της μετακόμισης και την εγκατάσταση του συλλόγου στα νέα του γραφεία Αθηνών 23 Άνω Λιόσια στα οποία πήγε με ενοίκιο λίγο πιο πάνω από το παλιό γραφείο, σήμερα κάποιος ξύπνησε στραβά και αποφάσισε να φύγει [έξωση ] πάλι από εκεί ο σύλλογος!

Τυχαίο; Δε νομιζω! Κάτι δεν πάει καλά για κάποιους με αυτόν το σύλλογο ο οποίος να θυμίσουμε ότι έχει 460 οικογένειες μέλη και σε άτομα 2300!

Ο σύλλογος αυτός είναι μεγάλος δυνατός και με πολύ κέφι και όρεξη και πρέπει να καταλάβουν αυτοί που πιστεύουν ότι μπορούν να του κάνουν κακό ότι στο τέλος θα κλάψουν!

Α! Μόλις ξεκινήσαμε, ημερομηνία ορόσημο η σημερινή, 30-1-2016.

…και η Κατερίνα Μπλουχάρη:

Δεν ξέρω αν είναι οργή αγανάκτηση το σίγουρο είναι ότι είναι αδικία απέναντι στον σύλλογο Τριτέκνων! Ένας σύλλογος που αποτελείται από 450 οικογένειες πενταμελής… Δηλαδή 450 επι 5 συνολο=2250 ΑΤΟΜΑ.

Για δεύτερη φορά έξωση οι λόγοι οι αιτιολογίες οι προφάσεις ανύπαρκτες. Αναρωτιέμαι λοιπόν κατά ποσό ακόμα θα προσπαθήσουν να μας πριονίζουν για τα συμφέροντα τους...

ΟΧΙ λοιπόν εμείς είμαστε δυνατοί και σας πληροφορούμε ότι το μόνο που καταφέρνετε να μας δυναμώνετε ώστε να προσφέρουμε ακόμα και άλλα στα μέλη μας…

Λοιπόν Αξιότιμοι περιμένουμε τις απαντήσεις σας ότι είμαστε άστεγοι , ότι μας αποκλείσατε από το να μπορούμε να είμαστε ΕΤΑΙΡΟΙ στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ ώστε να μπορούμε να βοηθάμε τις οικογένειες με τα παιδιά τους με φρούτα οπωροκηπευτικά.. Ακόμα όνειρο απατηλό η μείωση στα δημοτικά τέλη και ύδρευση... Τις απαντήσεις παρακαλούμε στα 2250 άτομα… ΑΚΟΥΜΕ!

Τελευταίες ειδήσεις

bottom of page